Huisregels

Huisregels – MANUHOF : Hondenkennel – Hondenpension – Hondenvoeding

1. HONDENPENSION

Manuhof is een hondenpension voor alle honden en rassen ,maar gespecialiseerd in de Japanse rassen ,American akita, akita…….. Wij zijn een erkend hondenpension HK40102124.

Bij ons zitten alle honden (behalve de honden uit een zelfde gezin) apart. Ze hebben elk een eigen binnenhok en een buitenhok. Ze kunnen heel de dag buiten als ze dat willen ,ze worden enkel s’nachts binnen gehouden.

2. UW HOND BRENGEN

Komt uw hond voor het eerst bij ons logeren? U kunt altijd vooraf komen kijken bij ons. Dit kan na een afspraak tel. of per mail.

Denkt u bij het brengen van uw hond aan:

Het INENTINGSBOEKJE( of Europees paspoort) ZONDER DIT DIERENPASPOORT OF VACCINATIEBOEKJE MOGEN WIJ UW DIER NIET OPNEMEN IN ONS VERBLIJF. eventuele medicijnen met een korte omschrijving.

3. VERPLICHTE INENTINGEN

Denkt u vooraf aan de verplichte inentingen. de entingen mogen minimaal 10 dagen en maximaal 11 maanden oud zijn. voor alle entingen geldt,dat zij tijdens het verblijf van uw hond(en) in ons hotel niet mogen verlopen.

Wij mogen uw dier niet opnemen in ons verblijf als hij niet beschikt over de nodige inentingen.

De verplichte entingen zijn:

*JAARLIJKSE COCKTAILENTING(parvo,hondenziekte,ziekte van weil,hcc,para-influenza).

*apart inenting tegen KENNELHOEST(14 dagen voordat uw hond bij ons komt).

Kennelhoest is een zeer besmettelijke ontsteking aan de voorste luchtwegen van de hond (luchtpijp en vertakkingen naar de longen). Het is een harde en droge hoest. Meestal begint het met een verkoudheid. voor hoesten en speeksel kan het virus zich gemakkelijk verspreiden. Voorkomen is beter dan genezen!

4. VERBLIJF

Uw hond heeft een eigen verhoogde slaapplaats . deze plaats is voorzien van rubber . Een EIGEN MAND, SPEELTJE OF KNUFFEL is TOEGESTAAN. Geef geen dure spullen mee,ze kunnen namelijk stuk geraken.

5. ETEN

Uw hond krijgt 2 keer per dag eten. s’ Morgens en s’avonds krijgt hij brokken. Geef aan ons door hoeveel uw hond eet ,speciaal voer krijgt voor een bepaalde rede of dergelijke. Het eigen huismerk is C pro food , een kwalitatief en goed bekend staand merk als ook brokken van Manuhof lam – rijst.Water is dacht en nacht voorzien.

6. DIERENARTS

Het kan voorkomen dat uw hond tijdens zijn verblijf bij ons ziek wordt. Wij raadplegen dan onze bedrijfsdierenarts of indien mogelijk uw eigen dierenarts. De kosten brengen wij hiervoor in rekening.

Verder gaan wij er van uit dat de hond ontvlooid en ontwormd is. Indien tijdens het verblijf van de hond blijkt dat het dier vlooien of wormen heeft, zullen wij uw hond op uw kosten ontvlooien of ontwormen.

7. WASSEN

Tijdens het verblijf hier kan uw hond vies worden. Indien u dit wenst kan hij hier gewassen worden door ons voor u hem komt ophalen. De kosten van een wasbeurt zijn :vanaf 15  euro.

8. KAMMEN

Indien uw hond aan een kambeurt nodig is wordt deze tegen betaling gekamd.

9. WANDELEN

Indien men wenst kan er ook een wandeling voorzien worden. Verschillende mogelijkheden zijn bespreekbaar, dit tegen een meerprijs per wandelbeurt.

10. RESERVEREN

Wilt u een plaatje reserveren ? Vul dan het reserveringsformulier in en stuur het op naar ons. U kunt uw formulier e-mailen of per post versturen. Als u geen mail terugkrijgt van ons binnen een week, gelieve dan even telefonisch contact met ons op te nemen. Pas na onze bevestiging en betaling van het voorschot is uw reservering definitief.

Er wordt een voorschot gevraagd van 50 euro  te storten op een rekening en het restant is te betalen bij afhaling van de hond.

Bij het niet ophalen van de hond(en) of het niet betalen van de dagen dat de hond hier is geweest wordt de hond na 14 dagen eigendom van het pension Manuhof.

KLIK HIER OM DE HUISREGELS EN PRIJZEN TE DOWNLOADEN

 

Terbeeksestraat 65B - 2321 Hoogstraten (Meer) ~ GSM: 0494/ 31 49 40

Spring naar werkbalk